Un corporatist a găsit un motiv să rămână la birou. După program îl caută pe Sebi Ghiţă prin sediu

Profită de orice pretext ca să stea la muncă! Un corporatist din Pipera a rămas şi azi peste program, pe motiv că îl caută prin sediu pe Sebastian Ghiţă, infractorul dat în urmărire generală. Patrick Popescu, mid level senior analyst, şi-a anunţat deja familia să nu-l aştepte, că participă la o vânătoare de infractori, dar în realitate s-a apucat de nişte rapoarte.

Patrick a fost văzut intrând prin birourile colegilor, unde căuta taskuri de furat, obsedat să muncească tot mai mult. De cele mai multe ori însă era surprins de colegi, rămaşi şi ei peste program, cu alte pretexte, gen “mi-a căzut badge-ul în WC şi nu mai pot să trec de turnicheţi, aştept să vină un coleg mâine să-mi deschidă”.

Corporatistul n-a uitat să dea share pe Facebook la pagina Poliţiei române, a dat câteva like-uri pe la colegi din corporaţie, un share la ceva postare de la USR, pe urmă a început să lucreze la powerpointuri şi chiar a convocat o şedinţă, la care au mai venit doi corporatişti, rămaşi şi ei “întâmplător” prin sediu.

Patrick spune că în caz că Ghiță nu va fi găsit nici mâine, va trebui să stea la birou și să-l caute inclusiv în weekend: ”Îmi fac doar datoria civică, atât”, a spus Patrick.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
5 ianuarie 2017 20:01

Alte articole

Vezi mai mult