Team-building-ul este pentru angajați ce este excursia cu clasa pentru copii, singura diferență fiind că angajații sunt oameni maturi și prind câteva zile departe de partener sau parteneră. Este un moment bun pentru un sex prietenesc, colegial, de care să nu știe nimeni în afară de toți colegii de muncă. 

corporatist-prezervative.jpg

Nu toată lumea însă are succes, cum poate mărturisi Marcel Popa, care a împlinit în această dup-amiază șapte ani de când cară prezervative în team-building degeaba. „Nici nu știți ce relaxant este să vii lunea la serviciu și să nu ai o privire vinovată față de doamna de la contabilitate. Sunt cel mai lipsit de stres angajat”, a mărturisit Popa. 

Șeful și șogorul său, Adrian Vasilescu, explică. „În team-building e ca în viața reală, dacă ai succes la gagici ai oriunde, în autobuz, la operă, în vizită la părinți. Marcel nu e genul ăla de om, mi-a spus chiar și soția lui, iar femeia aia spune niște chestii de te doare bila când e dezbrăcată”. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Sunday, 21.05.2017 08:32 Social

National Cinematografic