Un cunoscut mafiot vasluian s-a îmbătat şi a tras cu arcul prin centrul oraşului

Scena s-a petrecut în plină zi, pe uliţa principală din localitate, exact lângă casa cu acoperişul negăurit. Potrivit martorilor, interlopul Costică Stacană ar fi avut o altercaţie în trafic cu un alt vasluian beat, care nu i-a dat prioritate la o răscruce de drumuri. Mafiotul s-a enervat, a oprit şareta lângă o pârloagă după care a scos arcul şi a început să tragă după celelălalt căruţaş.

Martorii au alertat imediat potera, însă în momentul când oamenii legii au ajuns la faţa locului mafiotul deja dispăruse înapoi în pădure. În urma analizei balistice s-a stabilit că săgeţile au fost slobozite în direcţia vrăjmaşului, care a avut mare noroc că nu a fost nimerit și a scăpat doar cu o ușoară comă alcoolică.

Interlopul e cunoscut în localitate pentru comportamentul său agresiv, dar nimeni nu are curajul să se pună cu el pentru că umblă tot timpul înarmat cu arcul şi pe deasupra mai are şi un câine cu el. „Nu e posibil aşa ceva, să tragi cu arcul în plină stradă”, ne spune un bătrân vasluian. „Pe vremea mea, când aveai un scandal cu cineva smulgeai la repezeală o scândură din gard şi îi băteai copiii, sau te îmbătai și o violai pe bunică-sa, nu scoteai arcul la el ca să-l omori, doamne iartă-mă.”

Scris de TNR
23 februarie 2012 15:02

Alte articole

Vezi mai mult