Un deţinut a evadat în mai puţin de o oră din puşcărie, după ce a crezut că e într-un escape room

Situaţie stânjenitoare pentru poliţia din Caracal după ce un tânăr arestat preventiv pentru trafic cu Lego a reuşit să evadeze în mai puţin de o oră din celula în care de abia fusese închis. Un împătimit de jocuri de tip escape room, tânărul de 22 de ani, pe numele său Robert Acrişor, a apucat să posteze o poză pe Facebook cu comment-ul „Încă un escape room rezolvat! Şi un nou record: 54’44 minute. Ne vedem la bere!”.

Robert a fost însă atenţionat de prieteni că celula din care evadase nu era un escape room, ci chiar celula poliţiei din localitate. Aceştia au realizat acest lucru după ce s-au prezentat şi ei la poliţie, crezând că este o locaţie recent deschisă de tip escape room.

„Nu a fost complicat. Cum am intrat am căutat indicii. Am găsit imediat o şurubelniţă cu care am demontat patul şi am folosit barele pentru a scoate gratiile. M-am blocat un pic pentru că nu încăpeam pe geam, însă l-am rugat pe gardian să-mi dea un indiciu. A râs şi mi-a spus să dărâm zidul, moment în care am realizat că era din BCA, deci putea fi spart. Nu a fost cel mai complicat escape room, în niciun caz”, a comentat Robert.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
1 martie 2016 13:03
Citește mai mult despre: escape room evadat

Alte articole

Vezi mai mult