Un dezvoltator din Cluj a sculptat un ansamblu rezidențial într-un bob de orez

Miniaturizarea imobiliară a atins noi culmi la Cluj! La nici câteva zile după garsoniera de 11 metri pătraţi, un dezvoltator imobiliar din capitala Ardealului a anunţat un proiect şi mai meschin: un întreg complex rezidenţial, cu 10 de garsoniere şi 4 apartamente de două camere, sculptat într-un singur bob de orez de aproximativ 6 milimetri.

„Estimez că în 2 luni va fi gata. În prezent suntem în faza finisajelor, care vor fi unele de top, din molecule de marmură de Carrara şi fibre de lemn masiv de bonsai. Nu va fi foarte spaţios, maximum un milimetru pătrat per apartament, dar oferă tot confortul de care poate avea nevoie un student. Chiar şi un cuplu tânăr, câtă vreme sunt amândoi microscopici”, a declarat iniţiatorul proiectului, migălosul investitor chinez Ping Shui.

Odată lansate pe piaţă, garsonierele în Rice Grain Plaza Residence vor putea fi închiriate cu 300 de euro pe lună sau achiziţionate la un preţ care încă nu a fost descifrat pentru că scrisul de pe rahatul ăla de pliant e muuult prea mic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
9 februarie 2022 13:01
Citește mai mult despre: apartamente chirie cluj imobiliare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult