Un dresor român a reușit să îmblânzească sexul sălbatic

Deşi a fost muşcat de mai multe ori de sexul sălbatic, dresorul Nicușor Pană nu se teme să între în cuşcă cu el. „Îi știu toate capriciile și sunt mereu pregătit. Când intru la el în cușcă îmi las afară toate grijile, problemele și hainele, pentru că dacă îți prinde slăbiciunea, te… cum să spun, se folosește el de tine. Nici nu știți ce poate să-ți facă un sex sălbatic dacă îi întorci spatele”, ne avertizează dresorul.

Spectacolul de dresaj are deja un mare succes la public și oamenii se îngrămădesc să vadă ce poate face sexul sălbatic. „E ceva inedit”, ne explică un spectator entuziast. „Eu n-am văzut sex sălbatic decât la televizor. Cei mai mulți dintre noi suntem obișnuiți cu sexul domestic, care e mult mai blând și nu atacă omul.”

Sigur pe el, dresorul are curajul unui om care s-a mai întâlnit cu sexul de câteva ori în viață. „Pentru mine, sexul sălbatic nu mai are secrete. Îi cunosc psihologia, știu ce e în capul lui, așa că pot să îi anticipez fiecare mișcare,” ne spune dresorul.

Înarmat numai cu un bici și cu un unguent pe bază de gălbenele, dresorul de sex sălbatic supune bestia numai privind-o în ochi, din spate. La comanda fermă a dresorului, sexul sălbatic sare de la locul lui și intră în inelul de foc, fără ezitare, în uralele spectatorilor surescitați.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
11 iulie 2011 07:07

Alte articole

Vezi mai mult