Mai mulți polițiști și oameni ai legii au căutat astăzi câteva ore un elev dispărut de la școală după ce învățătoarea sa a reclamat că acesta a dispărut brusc de la ore. Copilul, Nicușor B. din București, a fost găsit într-o sucursală CEC din capitală, nude-și făcea temele în fața unui ghișeu închis.

elev-scoala-cec-bank.jpg

Copilul a susținut că a ajuns acolo la îndemnul învățoarei sale. „Doamna s-a supărat că nu eram atent în prima bancă și tot desenam pe caiet în loc să transcriu pe curat povestirea de Ion Agârbiceanu. Așa că mi-a zis că un copil obraznic ca mine merită să stea în ultima bancă până se învață minte. De ce sunt acum pedepsit pentru că am ascultat de doamna învățătoare, efectiv m-am dus în ultima bancă, ce mai vreți de la mine?”, a declarat copilul în fața procurilor.

Copilul a fost eliberat după câteva ore de interogatoriu și încredințat părinților acestuia. Anchetatorii bănuiesc că educația proastă i-a făcut-o tatăl său care a afirmat în cadrul unei crize de nervi organizată cu ocazia depunerii dosarului de carnet „ăia mi-au spus că nu pot plăti taxa CEC la ei ci trebuie s-o plătesc la o sucursală la mine în sector. Este efectiv ultima bancă din România în care se mai practică genul ăsta de birocrație vetustă”. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Friday, 14.12.2018 07:41 Social

National Cinematografic