Un elev găsit într-o sucursală CEC spune că l-a trimis învăţătoarea în ultima bancă

Mai mulți polițiști și oameni ai legii au căutat astăzi câteva ore un elev dispărut de la școală după ce învățătoarea sa a reclamat că acesta a dispărut brusc de la ore. Copilul, Nicușor B. din București, a fost găsit într-o sucursală CEC din capitală, nude-și făcea temele în fața unui ghișeu închis.

Copilul a susținut că a ajuns acolo la îndemnul învățoarei sale. „Doamna s-a supărat că nu eram atent în prima bancă și tot desenam pe caiet în loc să transcriu pe curat povestirea de Ion Agârbiceanu. Așa că mi-a zis că un copil obraznic ca mine merită să stea în ultima bancă până se învață minte. De ce sunt acum pedepsit pentru că am ascultat de doamna învățătoare, efectiv m-am dus în ultima bancă, ce mai vreți de la mine?”, a declarat copilul în fața procurilor.

Copilul a fost eliberat după câteva ore de interogatoriu și încredințat părinților acestuia. Anchetatorii bănuiesc că educația proastă i-a făcut-o tatăl său care a afirmat în cadrul unei crize de nervi organizată cu ocazia depunerii dosarului de carnet „ăia mi-au spus că nu pot plăti taxa CEC la ei ci trebuie s-o plătesc la o sucursală la mine în sector. Este efectiv ultima bancă din România în care se mai practică genul ăsta de birocrație vetustă”. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 decembrie 2018 07:41
Citește mai mult despre: CEC ultima banca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult