Un extraterestru susţine că a fost răpit de pământeni

Caz şocant pe planeta Vermyten: un extraterestru pensionar susţine că a fost răpit de pământeni şi supus unor proceduri medicale bizare. “Mi-au făcut mai multe teste medicale, cu nişte aparatură rudimentară, mult înapoiată inclusiv faţă de aparatele din sistemul nostru public de sănătate”, a declarat acesta pentru un post de televiziune extralocal.

Extraterestrul a oferit şi o descriere a pământenilor care se presupune că l-au răpit. “Sunt foarte înalţi, au capul extrem de mic şi acoperit cu păr, arată mai degrabă ca nişte animale. Sincer vă spun, am îngheţat de spaimă când i-am văzut aşa urâţi”, spune extraterestrul.

Chiar dacă a descris în amănunt atât procedurile medicale la care a fost supus, cât şi felul în care arată pământenii, povestea extraterestrului este privită cu suspiciune inclusiv de familia sa. Mulţi îl consideră nebun şi-i recomandă să-şi facă un control la capul ăla mare.

Singurii care cred în el sunt pământologii, care speră ca odată cu acest caz să demonstreze tuturor extratereştrilor că pâmânteni chiar există şi nu sunt doar rodul imaginaţiei unor autori de romane SF.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
1 septembrie 2011 11:19

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult