Un fals polițist care a prins un șofer fără permis se plânge că a primit șpagă bani falși

Un polițist fals care avea un Logan de poliție cu volan pe dreapta, înmatriculat în Bulgaria, colantat cu însemnele Poliției Locale, a oprit în trafic un tânăr care conducea beat, noaptea, cu farurile stinse, un autoturism fără numere de îmatriculare, cu seria de șasiu pilită și fără ușa din spate dreapta.

Polițistul l-a oprit pentru a-l legitima și atenționat de comportamentul suspect al șoferului l-a întrebat dacă are permis de vânătoare pentru jumătatea de cerb însângerat care ieșea din portbagaj. Acesta i-a înmânat în schimb un doctorat în Chimie Alimentară obținut la Universitatea Igor Prokofiev din Cernobâl, care părea a fi o copie xerox după o diplomă de absolvire de școală profesională din Buziaș.

Suspectul i-a înmânat falsului polițist o sumă de bani, respectiv suta de dolari pe care o folosea ca să tragă pe nas cocaina din torpedoul mașinii. După ce acesta a plecat, falsul polițist a încercat să plătească o prostituată minoră cu ea și a aflat cu această ocazie de la peștele ei că bancnota este falsă. Cazul a intrat în atenția Poliției București care a început să facă gesturile alea din mâini, picioare și cașchetă ca și cum ar ancheta ceva în mod real.

Scris de Ef
23 octombrie 2019 13:10
Citește mai mult despre: fals

Alte articole

Vezi mai mult