Un fleac, ne-au furat: o armată de experţi în copy-paste a vizitat site-ul nostru

Pentru că muzele noastre sunt mai inteligente decât muzele altora, textele noastre ajung să fie preluate, fără citarea sursei, de tot felul de blogeri. Ne bucurăm că textele noastre au succes, însă suntem trişti să aflăm că unii blogeri se mulţumesc să meargă cu originalitatea nu mai departe de operaţiunea copy-paste. Vorba aia, copy-paste ştie să facă şi Guţă (ştiu, exagerez puţin, Guţă nu ştie, însă cu siguranţă ar putea să înveţe).

Revenind. Zeci de site-uri au preluat un articol de pe TNR, fără să ne citeze. După un asemenea furt, ne-am simţit ca şi cum Berceanu, Videanu, Udrea şi încă câteva zeci de pedelişti ne-ar fi vizitat la redacţie. Articolul original e aici. Hoarda de experţi în copy-paste o puteţi adimira aici. La o aşa promovare, nu puteam rămâne fără reacţie, aşa că ne-am gândit să le transmitem un mesaj de mulţumire tuturor blogerilor chinuiţi de lipsa de idei şi de originalitate:

„Ne bucurăm că v-a plăcut articolul, dar faceţi efortul să ne citaţi ca sursă, nu ne mai furaţi articolele ca găinarii. Oricum ar fi, noi aici vom continua să scriem bine. Voi când începeţi? Avem nevoie de concurenţă, ca să ne depăşim limitele.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
24 iunie 2010 16:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult