Un fost salvamontist a înfiinţat serviciul Salvamunc, destinat corporatiştilor blocaţi la muncă

Veşti bune pentru corporatişti! Un fost salvamontist a înfiinţat serviciul Salvamunc, destinat recuperării persoanelor care rămân blocate la muncă după ce se aventurează fără echipament corespunzător în office building-urile din Pipera, Băneasa şi alte zone cu risc.

“Pur şi simplu am simţit că asta e menirea mea”, afirmă iniţiatorul proiectului, Decebal Popescu. “Asta după ce mi-am pierdut propriul fiu într-o multinaţională. A plecat într-o zi la interviu şi de atunci nu am mai auzit nimic de el. Poate l-a mâncat vreun briefing ieşit din hibernare, poate l-a surprins o avalanşă de deadline-uri, cine ştie. Pentru ca această dramă să nu se repete, toţi cei care rămân blocaţi la muncă în această perioadă pot apela de acum la Salvamunc, iar noi vom face tot posibilul să-i scoatem de acolo în viaţă.”

Pentru a nu fi nevoiţi să solicite intervenţia salvamunciştilor, corporatiştii sunt îndemnaţi să nu înceapă nicio ascensiune în carieră fără dotările obligatorii. “Dacă nu au acces la Facebook, măcar să se asigure că au Solitaire şi Minesweeper, altfel riscă să se afunde în muncă”, avertizează experţii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
27 decembrie 2012 15:12

Alte articole

Vezi mai mult