Un fost turist rupe tăcerea: dezvăluiri complete despre concediul lui de astă-vară

Mihai Prepeleacu, de profesie inginer, s-a hotărât să nu mai ascundă nicio informație despre cele două săptămâni de concediu pe care le-a trăit el în Maroc. Pentru că a fost martor la acest sejur într-o țară străină, el nu mai vrea să tăinuiască nimic din ceea ce a văzut acolo. „Lumea are dreptul să știe ce am făcut eu în Maroc”, spune fostul turist. „Cum am fost eu acolo, tot ce s-a întâmplat, cum m-am simțit eu… Voi face public totul, cu orice riscuri.”

De când s-a întors din concediu, mulți au încercat să-i închidă gura lui Mihai, pentru că ceea ce spune el deranjează. Dar Mihai nu e genul de om care să renunțe, iar în cele din urmă adevărul despre concediul său va ieși la lumină.

După această experiență în Maroc, Mihai simte acum că viața lui s-ar putea împărți în perioada de dinainte de concediul în Maroc și perioada de imediat după concediu. „Acolo am văzut cu ochii mei o sumedenie de oameni și de locuri, chestii pe care dacă nu mă duceam nu le vedeam. Am chiar și niște fotografii care să o dovedească. Și nu exagerez cu nimic dacă vă spun că marocanii vorbesc între ei o limbă foarte diferită de ce știm noi aici.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 septembrie 2011 15:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult