Un freelancer s-a concediat și acum e self unemployed

Schimbare brutală de carieră pentru Darius Popescu, din Bucureşti, care aniversa anul acesta 5 ani de freelancing. Darius, care îşi trecuse la profilul de Facebook încă de acum 3 ani că e self employed, a decis că i s-a luat de propriile lui figuri. Se trezea la 10, o ardea pe la cafele, îşi trata clienţii cu lipsă de interes şi aproape săptămânal băga câte un concediu medical fictiv.

“Mi-am dat un mail de pe adresa de gmail pe cea de yahoo, m-am chemat într-un birou şi mi-am spus: omule, aşa nu se mai poate. Din acest moment eşti self unemployed şi sper că asta o să te facă să-ţi vină mintea la cap”, spune Darius. Deşi s-a implorat să se lase să continue acest stil de lucru dezorganizat, Darius a pus piciorul în prag: “De mâine ai terminat cu figurile astea!”.

Darius spune că autoconcedierea a fost un mare pas înainte. A doua zi, văzând că perspectivele de a obţine bani de chirie sunt cam mici, Darius s-a îmbrăcat casual smart, s-a dus la Cartier Hub din Drumul Taberelor, şi-a ales un birou şi s-a apucat serios de treabă şi a stabilit câteva întâlniri, în spaţiul ideal pentru aşa ceva. “Deja par mult mai profesionist. Acum pot să-mi trec în CV şi nişte coworking, pentru că am colaborat cu alţi freelanceri din Cartier Hub”, spune Darius.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

29 martie 2019 10:56
Citește mai mult despre: Cartier Hub Drumul Taberelor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult