Un funcţionar public a spart bariera sunetului când a plecat acasă la ora 5

Funcţionarii unei direcţii locale de taxe şi impozite din Bucureşti au rămas uimiţi când, la sfârşitul programului, colegul lor Decebal Popescu a reuşit să depăşească viteza sunetului în drum spre ieşire. Deşi angajaţii statului sunt cunoscuţi pentru promptitudinea cu care “rup uşa” după o zi de lucru, aceştia declară că se întâmplă foarte rar ca unul dintre ei să atingă Mach 1.

“La cinci fix, când plecam cu toţii, Decebal părea să aibă în jur de 900 km/h”, declară o colegă a funcţionarului, “dar atunci când am auzit uşa trântindu-se, el era deja acasă, îşi luase chiar şi un covrig pe drum. Aşa ne-am dat seama că a spart bariera sunetului. E impresionant, toţi ne-am dori să fugim atât de repede de la muncă, dar nu e un caz unic. Circulă legende despre un funcţionar care ar fi depăşit cândva viteza luminii – îl vedeau la birou, dar plecase de ani buni.”

Perspectiva participării la Mondialele de atletism nu îi atrage însă pe funcţionari: “E foarte puţin probabil ca întrecerile să aibă loc la ora la care terminăm programul, deci în intervalul de câteva minute când suntem în formă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
15 octombrie 2012 17:10
Citește mai mult despre: bugetar

Alte articole

Vezi mai mult