Un funcţionar public are puteri paranormale! Joacă Solitaire numai cu puterea minţii

Un funcţionar al Direcţiei de taxe şi impozite din sectorul 3 i-a uimit recent pe cercetători, dând dovadă de puteri paranormale. Acesta, spun colegii săi de ghişeu, este capabil să joace Solitaire folosindu-se numai de puterea minţii, putând câştiga zeci de jocuri la rând fără să atingă mouse-ul sau tastatura.

“Într-o zi, în timpul programului, stăteam la o cafea undeva în spate, aşteptând să se strângă coada la ghişeu ca să ne apucăm de Solitaire”, declară “birocratul mentalist”, Decebal Popescu. “Probabil aşteptam momentul cu nerăbdare. Am simţit o căldură, o energie emanând din vârful degetelor mele, calculatorul meu a pornit singur şi a deschis jocul. Atunci mi-am dat seama că pot aranja cărţile doar concentrându-mă asupra lor de la distanţă.”

Iniţial şocaţi, ceilalţi funcţionari s-au obişnuit cu abilităţile lui Popescu şi sunt foarte mândri de acesta. “E drept, uneori ne mai şicanează, ne mai închide jocul când suntem pe punctul de a câştiga. Dar nu ne supărăm: oamenii de la coadă au tot timpul din lume.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
11 februarie 2013 08:02

Alte articole

Vezi mai mult