Îl cheamă Dragoș Lungu și e prieten doar cu maică-sa pe Facebook, dar asta după ce i-a trimis cererea de prietenie printată, cu confirmare de primire, și timbru fiscal de 2 lei și 35 de bani. Acest om nu are alți prieteni, nici în Facebook și nici în viața reală, pentru că le pretinde timbru fiscal, dar și dosar cu șină când vor să-l adauge.functionar_timbru_fiscal.jpg

Inițial Dragoș respinsese dosarul de prietenie al maică-sii, pentru că susținea că mai întâi trebuie să dea like la pagina lui oficială de funcționar, și abia apoi să-l adauge, dar maică-sa a câștigat în contencios administrativ și Dragoș a plătit 500 de lei cheltuieli de judecată, bani pe care a trebuit să-i împrumute tot de la maică-sa, pentru că e un bulangiu.

Un vecin a vrut să-l scoată la bere într-o zi, dar s-a lovit de birocrație: ”Mi-a spus că vine, dar numai lunea, miercurea și joia, între 17:30-19:15, sau vinerea, între 18:15-19:30. Mi-a spus că trebuie să-i aduc o adeverință că sunt la zi cu taxele locale și atestat fiscal de la ANAF. Și că e o listă de așteptare, îmi dă el un bon de ordine. Evident, l-am băgat în mă-sa, că e un bulangiu”, a spus Marian C, vecin cu funcționarul.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 12.06.2017 12:43 Social

National Cinematografic