Un funcţionar public respinge cererile de prietenie pe Facebook dacă nu au timbru fiscal

Îl cheamă Dragoș Lungu și e prieten doar cu maică-sa pe Facebook, dar asta după ce i-a trimis cererea de prietenie printată, cu confirmare de primire, și timbru fiscal de 2 lei și 35 de bani. Acest om nu are alți prieteni, nici în Facebook și nici în viața reală, pentru că le pretinde timbru fiscal, dar și dosar cu șină când vor să-l adauge.

Inițial Dragoș respinsese dosarul de prietenie al maică-sii, pentru că susținea că mai întâi trebuie să dea like la pagina lui oficială de funcționar, și abia apoi să-l adauge, dar maică-sa a câștigat în contencios administrativ și Dragoș a plătit 500 de lei cheltuieli de judecată, bani pe care a trebuit să-i împrumute tot de la maică-sa, pentru că e un bulangiu.

Un vecin a vrut să-l scoată la bere într-o zi, dar s-a lovit de birocrație: ”Mi-a spus că vine, dar numai lunea, miercurea și joia, între 17:30-19:15, sau vinerea, între 18:15-19:30. Mi-a spus că trebuie să-i aduc o adeverință că sunt la zi cu taxele locale și atestat fiscal de la ANAF. Și că e o listă de așteptare, îmi dă el un bon de ordine. Evident, l-am băgat în mă-sa, că e un bulangiu”, a spus Marian C, vecin cu funcționarul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
12 iunie 2017 10:06
Citește mai mult despre: facebook functionar timbru fiscal

Alte articole

Vezi mai mult