Munca la stat n-a fost niciodată uşoară! Drept dovadă cazul tulburător al lui Robert Acrişor, vice prim adjunct în Direcţia Finanţe Publice Sector 4 din Capitală. Acesta a rămas singur în birou şi trebuie să ţină locul colegilor plecaţi în concediu, ceea ce înseamnă că trebuie să joace până la 8 ore de Solitaire pe zi, pe 7 calculatoare, câte sunt în birou.functionar_solitaire_7_calculatoare.jpg

“Am cerut o mărire de salariu şi un spor pentru muncă de înaltă concentrare, dar şeful mi-a spus să revin luni. Asta, în limbajul funcţionăresc, înseamnă m*uie”, explică Robert Acrişor. Ca să se răzbune pe colegi, Acrişor joacă bine doar pe computerul lui, la colegi stricând jocurile, ca să le scadă media la punctaj, criteriul după care sunt plătiţi funcţionarii în România.

La ghişeul funcţionarului Acrişor s-au format inevitabilele cozi, dar acesta spune că deşi cei mai mulţi îl înjură, cum e şi normal, pentru că nu face nimic, alţii îl ajută, spunându-i “Pune, bă, asul sus, prostovane! Şi mută coloana aia peste popa de romb”, declară Robert Acrişor.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 29.07.2015 16:30 Social

National Cinematografic