Un funcţionar se plânge că are colegii în concediu şi e nevoit să joace Solitaire pe 7 calculatoare!

Munca la stat n-a fost niciodată uşoară! Drept dovadă cazul tulburător al lui Robert Acrişor, vice prim adjunct în Direcţia Finanţe Publice Sector 4 din Capitală. Acesta a rămas singur în birou şi trebuie să ţină locul colegilor plecaţi în concediu, ceea ce înseamnă că trebuie să joace până la 8 ore de Solitaire pe zi, pe 7 calculatoare, câte sunt în birou.

“Am cerut o mărire de salariu şi un spor pentru muncă de înaltă concentrare, dar şeful mi-a spus să revin luni. Asta, în limbajul funcţionăresc, înseamnă m*uie”, explică Robert Acrişor. Ca să se răzbune pe colegi, Acrişor joacă bine doar pe computerul lui, la colegi stricând jocurile, ca să le scadă media la punctaj, criteriul după care sunt plătiţi funcţionarii în România.

La ghişeul funcţionarului Acrişor s-au format inevitabilele cozi, dar acesta spune că deşi cei mai mulţi îl înjură, cum e şi normal, pentru că nu face nimic, alţii îl ajută, spunându-i “Pune, bă, asul sus, prostovane! Şi mută coloana aia peste popa de romb”, declară Robert Acrişor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
29 iulie 2015 14:30
Citește mai mult despre: concediu functionar salariu Solitaire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult