Un funcționar și-a cumpărat zile libere de pe OLX, ca să facă punte între Sf. Maria și Revelion

Românul e inventiv şi poate cel mai inventiv e Robert Acrişor, funcţionar public care a reuşit să-şi facă o punte de zile libere de la Sf. Marie până la începutul anului viitor. Acesta a fost greu de găsit pentru declaraţii, pentru că programul cu publicul e extrem de scurt, iar ghişeul său se schimbă în mod aleator, pentru a deruta publicul.

“Am intrat pe OLX.ro, am găsit imediat anunţ: Vând zi liberă. Cei care vând sunt în general corporatiştii, pentru că ei sunt maniaci şi ar face orice să stea la serviciu. Eu, ca angajat la Evidenţa Populaţiei, e clar că nu sunt genul ăla de om”, declara Robert Acrişor, într-una din desele pauze.

Acrişor spune că n-a fost greu să obţină zile libere, că toată România cumpără de pe OLX.ro şi, în plus “Mi-am luat nişte zile libere pe caz de boală, pentru că a fost un an greu, am muncit în total 4 zile pline, sunt complet extenuat”, spune Acrişor.

Deşi are liber începând de vineri, Robert Acrişor susţine că s-a învoit şi joi, ca să-şi facă bagajele pentru vacanţă. Funcţionarul spune că în vacanţa imensă vrea să ia o pauză pentru că “Cât să te joci şi Solitaire? La un moment dat ţi se ia”, apoi a pus un afiş la ghişeu, cu “Închis până după Sărbători! La mulţi ani de 1 Decembrie! Crăciun Fericit! La mulţi ani 2015! Mulţumim pentru înţelegere”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 august 2014 13:06
Citește mai mult despre: OLX vacante

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult