Un hipster a campat lângă o stână și ciobanul l-a tuns, crezând că e oaie

Drumeție cu năbădăi pentru un hipster bucureștean, care s-a aventurat în zona unei stâni și a decis să campeze acolo, fără să conștientizeze riscurile. Dimineața, hipsterul s-a trezit tuns ca o oaie, iar ciobanul îi luase părul cârlionțat. Ce e mai grav e că hipsterul acuză că îl dor sfârcurile și îl ustură și curul, semn că ciobanul l-a confundat nu doar cu o oaie, ci chiar cu oaia lui de suflet.

HIpsterul, pe jumătate bărbierit, nu își amintește cum s-a petrecut nenorocirea. Tot ce reține din acest regretabil incident e că și-a pus cortul lângă o căbănuță din lemn. ”Am visat că sunt la barber shop și rețin un puternic miros de zer. Apoi, parcă cineva mi-a făcut o colonoscopie”, spune hipsterul.

Ciobanul a declarat că hipsterul și-a asumat un risc când a pus cortul în strunga lui. ”Eu dimineața le iau la mână, nu mă uit care-i laie care bălaie. Dar hipsterul aista să știți că-i soi bun, a dat trei kile de păr la un tuns, cât o oaie stearpă”. Din păcate, într-un exces de zel, ciobanul l-ar fi și muls pe bietul hipster, declară salvamontistul care l-a salvat pe hipster.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 iunie 2024 13:06
Citește mai mult despre: camping hipster munte oaie Salvamont stână tuns

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult