Probleme într-o tânără familie de hipsteri vegani, ivite după nașterea primului lor copil. Tatăl a început să intre la bănuieli că vegana lui îl cam înșeală, după ce copilul cuplului s-a născut fără barbă. Mai mult, copilul nu seamănă deloc cu tatăl, fiind aproape complet chel.

copil_fara_barba.jpg

„Nu am nicio explicație pentru ce s-a întâmplat, am avut un regim de viață sănătos, în perioada sarcinii am băut doar bere fără gluten, soția a făcut mindfulness în fiecare zi și chiar i-am citit copilului seara, cât era în burta mamei doar Osho și Murakami. Fără îndoială vorbim de ceva necurat la mijloc”, a declarat nefericitul tată, care acum abia poate să se uite la micuț.

Acesta și-a sunat și ceilalți prieteni cu barbă și i-a întrebat dacă au mai auzit așa ceva. „E posibil să fie o formă rară de vitiligo, în care în loc să ți se albească pielea nu-ți crește barba. S-au mai auzit cazuri. Altfel nu-mi vine a crede că Diana chiar l-a înșelat pe prietenul meu cu Codrin Ștefănescu, de a făcut un copil complet chel”, a explicat Inocențiu „Ed” Preoteasa, un prieten al cuplului. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 31.03.2019 15:27 Social

National Cinematografic