Probleme într-o tânără familie de hipsteri vegani, ivite după nașterea primului lor copil. Tatăl a început să intre la bănuieli că vegana lui îl cam înșeală, după ce copilul cuplului s-a născut fără barbă. Mai mult, copilul nu seamănă deloc cu tatăl, fiind aproape complet chel.

copil_fara_barba.jpg

„Nu am nicio explicație pentru ce s-a întâmplat, am avut un regim de viață sănătos, în perioada sarcinii am băut doar bere fără gluten, soția a făcut mindfulness în fiecare zi și chiar i-am citit copilului seara, cât era în burta mamei doar Osho și Murakami. Fără îndoială vorbim de ceva necurat la mijloc”, a declarat nefericitul tată, care acum abia poate să se uite la micuț.

Acesta și-a sunat și ceilalți prieteni cu barbă și i-a întrebat dacă au mai auzit așa ceva. „E posibil să fie o formă rară de vitiligo, în care în loc să ți se albească pielea nu-ți crește barba. S-au mai auzit cazuri. Altfel nu-mi vine a crede că Diana chiar l-a înșelat pe prietenul meu cu Codrin Ștefănescu, de a făcut un copil complet chel”, a explicat Inocențiu „Ed” Preoteasa, un prieten al cuplului. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Sunday, 31.03.2019 15:27 Social

National Cinematografic