Un hipster bănuieşte că l-a înşelat soţia, după ce i s-a născut un copil fără barbă

Probleme într-o tânără familie de hipsteri vegani, ivite după nașterea primului lor copil. Tatăl a început să intre la bănuieli că vegana lui îl cam înșeală, după ce copilul cuplului s-a născut fără barbă. Mai mult, copilul nu seamănă deloc cu tatăl, fiind aproape complet chel.

„Nu am nicio explicație pentru ce s-a întâmplat, am avut un regim de viață sănătos, în perioada sarcinii am băut doar bere fără gluten, soția a făcut mindfulness în fiecare zi și chiar i-am citit copilului seara, cât era în burta mamei doar Osho și Murakami. Fără îndoială vorbim de ceva necurat la mijloc”, a declarat nefericitul tată, care acum abia poate să se uite la micuț.

Acesta și-a sunat și ceilalți prieteni cu barbă și i-a întrebat dacă au mai auzit așa ceva. „E posibil să fie o formă rară de vitiligo, în care în loc să ți se albească pielea nu-ți crește barba. S-au mai auzit cazuri. Altfel nu-mi vine a crede că Diana chiar l-a înșelat pe prietenul meu cu Codrin Ștefănescu, de a făcut un copil complet chel”, a explicat Inocențiu „Ed” Preoteasa, un prieten al cuplului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

31 martie 2019 13:27
Citește mai mult despre: barba copil hipster

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult