Un inventator român a creat o dronă cu care dă jos ţurţurii de pe clădiri

Românii uimesc din nou lumea ştiinţifică. Un geniu carpatin a realizat prototipul unei drone, controlată prin telefonul mobil, capabilă să distrugă ţurţuri de până la 3 metri lungime. Drona foloseşte un laser, dar şi unde de şoc sonice, pentru ţurţurii cei mai îndărătnici. Inventatorul spune că s-a săturat să meargă cu frică prin oraş, aşa că a doborât ţurţurii pe întreg traseul de acasă până la birou.

Acesta spune că vecinii sunt entuziasmaţi de invenţie: “Şi-au luat concediu medical şi s-au uitat ore în şir la mine cum dobor ţurţurii.​ Am fost sunat şi de Donald Trump, care m-a rugat să vin să-i dobor ţurţurii de pe Casa Albă​, că el ar fi încercat cu lopata, dar n-are voie, că e monument istoric”, spune Marian, inventatorul român.

“Acum pot doborî ţurţurii chiar şi din vacanţă, în timp ce se formează. Drona iese printr-o fereastră din ​balcon, armez laserul, deschid focul​ şi strig «cadeee!​​»​, să se ferească lumea​​”, spune ingeniosul savant. Acelaşi inventator a lansat şi pisica bionică, un device smart care miorlăie agresiv la vecini când încep să spargă pereţii cu bormaşinile​.

Dacă te pricepi să programezi drona, sau ştii să dezvolţi un business cu idei de acest gen, aplică pentru o pozitie de .Net full stack developer la TechTalent.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

18 ianuarie 2019 10:12

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult