Un jandarm a distrus o terasă încercând să omoare țânțari cu pulanul

Zici că a fost tornadă! O terasă din Centrul Vechi a fost efectiv demolată de un jandarm, care încerca să omoare țânțarii cu pulanul. Clienții spun că jandarmul era în timpul liber, dar avea pulanul la el, că așa sunt ei, mereu puși pe bătaie. Se pare că un țânțar l-ar fi enervat și jandarmul efectiv a turbat, a scos pulanul și a început să dea.

După ce a rupt câteva mese, umbrela și maxilarul unui ghinionist pe fața căruia se pusese țânțarul, jandarmul a scos un tub de gaze lacrimogene și a dat câteva jeturi spre țânțar, de a evacuat toată strada Șelari. Pentru că n-a reușit, jandarmul a tras cu tunul de apă și a demolat două clădiri istorice, spre bucuria rechinilor imobiliari.

Procuroii spun că jandarmul era în legitimă apărare și că publicul de la terasă a manifestat o complicitate morală cu țânțarul. ”Clienții de la terasă nu s-au delimitat de țânțar, ba chiar au avut o atitudine zeflemitoare față de jandarm, au râs de el, au zis că dă ca ghiobanul, că gazează femei, oameni nevinovați, deci au fost complici cu țânțarul huligan”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
18 iulie 2020 10:30
Citește mai mult despre: jandarm

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult