Un jandarm acuză că a fost bătut cu rigla de profesorii din Piața Victoriei

Incident grav în Piața Victoriei, la protestul profesorilor. Un jandarm din cordonul de securitate acuză că a fost bătut cu rigla la palmă de mai mulți profesori, după ce s-a apropiat prea mult de ei. Profesorii spun însă că l-au văzut că mânca pufuleți și vorbea cu un coleg în timpul protestului, ceea ce este inadmisibil, așa că i-au aplicat o mică corecție.

Jandarmul îngrozit spune că un coleg a pățit mult mai rău. A fost scos în fața colegilor la lecție și ascultat din urmă cu toată materia: ”Când a auzit că-l ascultă și din recapitulare, s-a îngălbenit, săracul. Loviturile cu rigla la palmă trec, dar șocul psihic de a fi ascultat nu se vindecă niciodată”, spune jandarmul Robert Acrișor.

Colegii jandarmilor spun că n-au avut timp să intervină ca să-i apere, însă unii spun că profesorii de Geografie veniseră cu indicatoarele și dacă îi puneau să arate ceva la hartă o încurcau grav. ”În momentul în care l-au prins pe un coleg că are referatul copiat, ne-am panicat și ne-am retras. Cu ăștia nu te pui”, spune alt jandarm. Șeful detașamentului de jandarmi se plânge chiar că profesorii joacă murdar: ”Pe mine m-au trecut absent, deși eram acolo, cu colegii”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
25 mai 2023 13:06
Citește mai mult despre: grevă jandarm profesor protest

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult