Un jandarm nu s-a dat jos de pe cal de o lună de frica sancțiunilor

Jandarmeria nu e așa ușoară pe cât crede civilul, ai mușchi și ești prost, poți să bați pe cineva și imediat ești general și decorat de președinte. Munca de redus mintal plătit de stat este una stresantă în care poți fi anchetat aproape în fiecare zi dacă faci de căcat instituția de căcat pe care o reprezinți.

Cea mai bună dovadă o constituie jandarmul Cristi C., unul din miile de de oligofreni care lucrează în structurile jandarmeriei. Trăgând bățul scurt acesta a fost ales să fie printre cei care merg călare la defilare dar, având în vedere ce-a pățit colegul lui, refuză de mai bine de o lună să se dea jos de pe cal să nu cumva să fie sancționat de superiori.

Nu că n-ar ști să se dea jos de pe cal, dar lucrând în Jandarmerie știe că superiorii lui sunt poate mai cretini decât el, că altfel nu ar fi avansat în funcție, și sigur îi găsesc ceva probleme în procedură. Până acum jandarmul erou a ăreferat să-și ia masa, beneficiile salariale și porția de scuipați din partea poporului călare, spunând că nu se dă jos până șeful jandarmeriei nu-i va garanta personal, cu epoleții pe masă și diploma falsă de securitate națioanlă pe care a plagiat-o că nu va fi pedepsit.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
16 decembrie 2021 19:01
Citește mai mult despre: jandarm sanctiuni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult