Un jurnalist sub acoperire într-un restaurant de pe litoral a rămas chelner, că face bani

Poveste de succes în Neptun-Olimp. Un jurnalist sub acoperire, angajat la un restaurant, a decis să nu se mai întoarcă la redacţie, pentru că oricum îi venea salariul o dată la 6 luni şi la restaurant încasa mai mult din bacşişuri. Ştefan, în vârstă de 30 de ani, fusese trimis să dea în vileag mânăriile patronilor de restaurante.

„N-am găsit nici viermi, nici carne stricată, nici gândaci. E mult mai curat decât în redacţie, unde pute a securişti”, spune Ştefan. Deşi seara după program Ştefan rămâne să spele vasele, acesta spune că nu e ca la ziar unde trebuie să pupi în cur şefi dacă vrei să nu fii dat afară.

„Colegii de la restaurant sunt mişto, nu te înjunghie pe la spate, cum am păţit toţi în presă. Şi chiar am făcut sex cu o chelneriţă de la o terasă de-aici. La redacţie n-ai ce f*te, e plin de grase şi şleampete care nu şi-ar muta curul de pe scaun nici să-şi ia o foaie din imprimantă, darămite să-ţi facă un oral în baie, cum ar fi decent la o publicaţie”, spune Ştefan C, fost jurnalist.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 august 2017 15:08
Citește mai mult despre: chelner jurnalist litoral presa

Alte articole

Vezi mai mult