Un lord la Bucureşti! A dat cu bormaşina la 12 noaptea, când explodau artificiile şi petardele, ca să nu deranjeze vecinii

Respect, sire! Un bucureștean al cărui bun simț atinge nivel de Elveția a uimit întregul bloc dând câteva zeci de găuri cu bormașina personală exact în clipa trecerii în noul an, când Capitala era asurzită de petarde și artificii. Eroul din bloc nici măcar n-a cuplat rotopercutorul, deși a demolat mai mulți pereți interiori.

”Nici n-am știut că dă cu bormașina. Abia dimineața, când ne plecau musafirii morți de beți, am realizat că nu mai e un perete la apartamentul dânsului. Am avut un vecin care a dat cu trotil în ghenă exact la miezul nopții, cred că atunci l-a demolat, că a bubuit de s-a vindecat bunicu-meu de Alzheimer și și-a amintit unde a lăsat chitanța de la Caritas”, spune Lavinia, locatară din bloc.

Efectul acestui exemplu de bună creștere s-a văzut imediat în bloc. Vecinii i se adresează cu ”Eminență” și nu scuipă pe casa scării în prezența lui, aceasta fiind forma supremă de respect în bloc. Acesta susține că așteaptă o nuntă țigănească în cartier ca să schimbe toată țevăraia din casă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 ianuarie 2018 09:05
Citește mai mult despre: artificii berceni bloc bormasina petarde

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult