Un manelist şi-a dus televizorul la exorcizat, după ce a dat din greşeală pe Mezzo TV

Momente dramatice trăite de un manelist din Berceni! Din motive pe care el le consideră inexplicabile, pentru că nu ştie la ce foloseşte telecomanda, televizorul său s-a schimbat de pe Mynele TV pe Mezzo TV. Fără să stea pe gânduri, a luat televizorul în pătură şi s-a dus la cea mai apropiată biserică, ca să scoata Diavolul din el.

„Zici că a intrat dracul în el, aşa de urât făcea televizorul. Mai mulţi psihopaţi ţineau nişte cutii ciudate din lemn în mână şi frecau un băţ de ele, scoţând nişte sunete de pe altă lume, de-a dreptul satanice. Alţii, suflau în nişte ţevi. Iar în faţa lor era unu’ cu un băţ mai mic şi mai subţire şi tot dădea din el, ca ultimul posedat”, a povestit manelistul.

Şi, spre bucuria manelistului, preotul a reuşit să scoată Diavolul din televizor. „I-am scos Mezzo TV din grilă, plus alte câteva posturi care care sunt creaţia Satanei. Acum are doar posturi de manele şi Trinitas TV, e cât se poate de ferit de lucrarea Diavolului”, a povestit preotul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 februarie 2013 13:02

Alte articole

Vezi mai mult