Un marş de protest al unor clienți McDonald`s a provocat un cutremur de 4,8 grade

Decizia primăriei din Focşani de a demola un restaurant McDonald`s a stârnit nemulţumire în rândul a 20 de clienţi fideli şi amatori de fast-food. Aceştia s-au mobilizat şi au pornit un marş de protest de la locaţia restaurantului până în faţa primăriei. Deşi au fost paşnici în manifestare, marşul acestora a provocat un cutremur de 4,8 grade pe scara Richter cu durata de 20 de minute.

Amatorii de hamburger s-au trezit cu noaptea-n cap şi, înarmaţi cu steguleţe „I’m lovin’ it”, aceştia s-au postat în faţa ghinionistului restaurant şi apoi au pornit în marş, paşii acestora declanşând cutremurul care s-a simţit şi la Bucureşti, la etajele superioare.

”Din fericire, nu este nici un motiv să ne panicăm”, au dat asigurări specialiştii de la Institutul de Fizică a Pământului. ”Riscul ca aceşti protestatari să se mai întâlnească iar pentru un marş este foarte scăzut, din moment ce clădirea s-a demolat singură în urma cutremurului provocat chiar de ei”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
1 aprilie 2014 16:04

Alte articole

Vezi mai mult