Un mecanic auto cere repornirea economiei săptămânal, că altfel îi moare bateria

Avertisment dur cu privire la starea economiei, lansat de mecanicul auto Tică Ionel, care a susținut un discurs în fața mai multor membri ai Guvernului dar și reprezentanți ai opoziției. Acesta spune că economia ar trebui repornită cel puțin o dată pe săptămână, altfel îi moare bateria.

”Dacă nu mergi cu economia, stai în loc toată ziua, bateria se duce. Și asta nu e tot, dacă nu circulă nimic prin motor încep să se înfunde chestii, fără pregătiri o să ne trezim cu furtunul de admisie înfundat, o să trebuiască ori să suflăm în el până la leșin, ori să-l schimbăm, și manopera e scumpă”, a precizat cunoscutul mecanic auto.

Acesta spune că odată repornită economia ar trebui să mergem imediat cu ea la un service să-i facem și echilibrarea roților, că altfel o să tragă într-o parte și o să ne trezim că intrăm cu economia în șanț. Totodată, acesta mai recomandă și să o spălăm din când în când, măcar să arate frumos dacă nu trage ca o economie germană sau japoneză.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
1 iulie 2020 05:07

Alte articole

Vezi mai mult