Un mecanic auto român sare în ajutorul Vaticanului: „Dacă iese fum negru sunt duse injectoarele!”

Un mecanic auto român susţine că a urmărit atent simptomele conclavului de la Vatican şi e de părere că fumul negru care iese de 2 zile din Capela Sixtină indică o defecţiune la injectoare, care cel mai probabil sunt aproape duse, din cauza carburantului de proastă calitate şi a condiţiilor de trafic.

„Eu nu vreau să mă dau mai catolic decât papa, dar mă tem că s-a mai băgat şi motorină de la găleată, cum se spune la noi în branşă. Iar asta se vede în timp”. Mecanicul susţine însă că problema se poate remedia cu o programare la service.

„Cu tot cu manoperă i-ar duce cam la 25 de milioane. Bine, ăsta e preţul orientativ, să vedem dacă nu apar şi alte probleme când desfacem”, susţine Gică D, mecanicul auto din Bucureşti dispus să soluţioneze problemele Vaticanului.

Mecanicul susţine că dacă tot se intervine la injectoare ar fi bine să fie schimbată şi pompa de apă, dar şi uleiul, să nu apară surprize.

„Tot ce am nevoie ar fi o serie de şasiu, să comand piesele şi să fac programarea. Dacă e problemă de bani, mai discutăm, mai facem în 2-3 rate, nu e problemă, nu ne ţigănim la 50 de lei”, a mai declarat mecanicul auto.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
13 martie 2013 17:03

Alte articole

Vezi mai mult