Un medic a uitat micii și berea într-un pacient și muștarul în altul

Gafă monumentală comisă de un medic al Spitalului Metropolitan din Mizil. Cu gândul la micii aburinzi pe care abia aștepta să-i mănânce la finalul operației, medicul s-a grăbit să încheie intervenția și a închis operația cu micii și berea uitați în pacient. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, doctorul a uitat și muștarul într-un alt pacient, pe care-l operase cu puțin timp înainte.

”Niciodată nu l-am văzut pe domnul doctor atât de nervos”, povestește o asistentă. ”Mirosul de mici se simțea în sala de operație în continuare, ceea ce l-a făcut să creadă că micii sunt acolo, așa că a răscolit totul în jur. Abia după un timp a realizat că micii sunt în pacient, după ce-a simțit damful specific care venea dinspre acesta.”

Nici pacientul nu este însă mai fericit. ”Nu mă deranjează c-a uitat micii în mine, că organismul meu e obișnuit cu ei și îi procesează imediat”, spune acesta. ”Dar a uitat micii în mine cu tot cu scobitori și sunt momente în care mă înțeapă îngrozitor. Așa că am cerut încă o intervenție, ca să-mi scoată scobitorile. Ah, și ca să-mi desfacă berea, c-a uitat-o în mine cu capac cu tot.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 noiembrie 2018 19:32
Citește mai mult despre: bere doctor mici pacient

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult