Un medic specialist în Alzheimer a făcut avere: Pacienţii uită că au dat şpagă şi dau iar şi iar

E la a treia vilă şi în 2 săptămâni i se livrează Bentley-ul alb pe care şi-l doreşte încă din toamnă. Medicul Spiridon H. e invidia spitalului, iar colegii spun că ceva e dubios: „Şi noi luăm şpagă, dar lui parcă îi dă Dumnezeu şpaga cu mâna”, spune Victor R, colegul medicului Spiridon.

Medicul spune însă că norocul lui e că e specialist în Alzheimer, iar pacienţii lui uită că i-au dat deja şpaga, şi îi dau chiar şi de 3-4 ori pe zi. Medicul e de părere că strădania lui de atâţia ani de studii trebuie răsplătită cumva.

„Recunosc că iau şpagă, dar am şi rezultate. De exemplu, am un pacient care când s-a internat îmi dădea şpagă de 18 ori pe zi, atât de repede uita. După ce l-am tratat îmi dă şpaga doar de 2 ori pe zi, situaţia lui e mult mai bună. Totuşi, nu cred că e pregătit de externare, mai trebuie să-i fac analize şi tratamente”, spune Spiridon H.

Medicul nu se gândeşte să plece din ţară, pentru că „Dacă eşti deştept, poţi face bani din Medicină oriunde, indiferent de dotări”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
11 aprilie 2014 13:04

Alte articole

Vezi mai mult