Un misogin excentric şi-a lăsat nevasta în casă pe perioada iernii!

Întâmplare inedită într-o comunitate de misogini de la periferia Iaşiului! Un gospodar din partea locului, cunoscut pentru excentricităţile sale, şi-a băgat nevasta în casă odată cu venirea frigului. Vecinii săi sunt indignaţi: „Cum să bage, dom’le, femeia în casă? Numai ţiganii mai fac aşa cu caii. Vrea s-o ţină acolo până la primăvară, când o da căldura. Păi vă daţi seama cum o să miroasă a parfum în casa aia? Noi chemăm Sanepidul, dom’le, că nu se mai poate.”

Autorităţile sanitar-veterinare spun însă că nu pot interveni: „E dreptul lui să-şi bage nevasta în casă, dar îşi asumă riscurile. Trebuie, de pildă, să fie cu grijă dacă aduce un prieten în vizită, fiindcă dacă femeia simte că e om bun la pat se freacă de el, i se suie în braţe. Să aibă, de asemenea, grijă, fiindcă dacă nu şi-a luat o nevastă cu părul scurt, o să îi umple casa de păr.”

Tot autorităţile atrag atenţia şi asupra unui alt pericol. „La primăvară, când misoginul o să-şi dea iar nevaasta afară din casă, biata femeie e foarte posibil să-şi fi pierdut între timp instinctele naturale şi să nu se mai descurce: nu mai ţine minte drumul până la mall, nu mai ştie să facă cumpărături. Mai rău, s-ar putea ca celelalte femei să n-o mai recunoască şi s-o bată cu poşeta.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 decembrie 2011 14:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult