Cablurile atârnate de clădiri în Centru Vechi al Bucureștiului nu sunt degeaba. Asta a aflat cu stupoare și un comerciant din zonă care a dorit să înfrumusețeze un pic clădirea în care-și desfășoară afacerea și a început să taie cablurile de pe clădire, multe dintre ele rămase acolo de la revolta din Dealul Spirii. În câteva secunde sute de clădiri din București s-au dărâmat că nu mai avea ce să le țină. 

ruine-centru-vechi-bucuresti.jpg

„Dracu să-i ia, nu mi-a spus nimeni la ce folosesc de fapt cablurile alea. Ba că sunt de internet, cât cablu trebuie frate pentru internet, ba că sunt de curent, de unde, că nu pe-acolo se face racordul la rețea, tot felul de povești. De unde să știu că erau folosite ca să țină clădirile să nu se dărâme?”, a declarat nefericitul antreprenor. 

Autoritățile locale au decretat stare de urgență și au cerut deîndată ajutorul Uniunii Europene. „Sperăm ca în această Europă super-industrializată să existe o sârmă lungă de 50-60 de kilometri cu care să legăm la loc clădirile din centru. Unde nu se poate lipim cu pap și chit de cuțit, să nu se vadă crăpăturile”, a declarat viceprimarul Bucureștiului.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 13.03.2018 12:31 Social

National Cinematografic