Cablurile atârnate de clădiri în Centru Vechi al Bucureștiului nu sunt degeaba. Asta a aflat cu stupoare și un comerciant din zonă care a dorit să înfrumusețeze un pic clădirea în care-și desfășoară afacerea și a început să taie cablurile de pe clădire, multe dintre ele rămase acolo de la revolta din Dealul Spirii. În câteva secunde sute de clădiri din București s-au dărâmat că nu mai avea ce să le țină. 

ruine-centru-vechi-bucuresti.jpg

„Dracu să-i ia, nu mi-a spus nimeni la ce folosesc de fapt cablurile alea. Ba că sunt de internet, cât cablu trebuie frate pentru internet, ba că sunt de curent, de unde, că nu pe-acolo se face racordul la rețea, tot felul de povești. De unde să știu că erau folosite ca să țină clădirile să nu se dărâme?”, a declarat nefericitul antreprenor. 

Autoritățile locale au decretat stare de urgență și au cerut deîndată ajutorul Uniunii Europene. „Sperăm ca în această Europă super-industrializată să existe o sârmă lungă de 50-60 de kilometri cu care să legăm la loc clădirile din centru. Unde nu se poate lipim cu pap și chit de cuțit, să nu se vadă crăpăturile”, a declarat viceprimarul Bucureștiului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 13.03.2018 14:31 Social

National Cinematografic