Un nesimţit s-a băgat în faţă la moaşte: Nu vreau să pup, doar să întreb ceva!

Scandal la coada de la moaște de la Sf. Parascheva unde un cetățean obraznic s-a bagă în față invocând că nu vrea să pupe nimic, doar să întrebe ceva. Problema e că, la fel ca toți oamenii din special lui, odată ajuns la moaște a început să se lungească cu întrebările.

Precum orice retardat care se bagă în seamă într-o ședință pentru că are și el ceva nelămuriri, pelerinul de la Sf. Parascheva a intervenit doar ca să poată să poarte un fel de discuție tete-a-tete cu moaștele, ca și cum ar fi una personală, deși mai erau foarte multe persoane de față.

Cocalarul a avut un discurs clasic, care s-a a axat în mare parte din timp pe persoana sa, despre cât de important este el nu doar la job ci și în familie și, mai ales, în relația cu Dumnezeu, pe care l-a rugat insistent să-l asculte și să nu-l mai întrerupă. Neantrenate cu metodele de frecat menta de la oraș, babele din zonă au început să vocifereze, moment în care vizitatorul a scos o anchetă despre biserică și le-a făcut pe acestea să sâsâie în retragere.

Scris de TNR
14 octombrie 2021 16:10
Citește mai mult despre: coada moase

Alte articole

Vezi mai mult