Autorităţile controlate de la distanţă de reptilienii lui Bill Gates pregătesc un abuz şi mai înfricoşător! Potrivit unui document secret căzut din buzunarul lui Yasser Arafat, românii care vor să îşi facă cumpărăturile vor avea de trecut şi mai multe probe la intrarea în magazin.

bgs_morometii_termometrizare.jpg

"Pe lângă clasica 'termometrizare', paznicii din uşa supermarketului vor avea voie să îi asculte la limba şi literatura română pe toţi cetăţenii care vor să intre. Mai precis, din Moromeţii", transmite nota internă a Guvernului.

Pentru a da aparenţa de diversitate, cetăţenii vor putea trage un bilet la intrarea în magazin, însă pe toate biletele va fi trecut un singur subiect, romanul Moromeţii, fapt care a stârnit furia mai multor organizaţii pentru drepturile omului, dar şi a Asociaţiei pentru Conservarea Salcâmilor.

Totuşi, există şi voci favorabile acestei măsuri inedite. "Nu mi se pare o decizie proastă. Majoritatea paznicilor de la Mega sunt profi de română, deci nu se pune problema să nu fie pregătiţi", şi-a dat cu părerea Aurel Safta, analist educaţional.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 21.05.2020 08:02 Social

National Cinematografic