Un nou abuz! Pe lângă temperatură, la magazin vei fi ascultat din Moromeții

Autorităţile controlate de la distanţă de reptilienii lui Bill Gates pregătesc un abuz şi mai înfricoşător! Potrivit unui document secret căzut din buzunarul lui Yasser Arafat, românii care vor să îşi facă cumpărăturile vor avea de trecut şi mai multe probe la intrarea în magazin.

„Pe lângă clasica ‘termometrizare’, paznicii din uşa supermarketului vor avea voie să îi asculte la limba şi literatura română pe toţi cetăţenii care vor să intre. Mai precis, din Moromeţii”, transmite nota internă a Guvernului.

Pentru a da aparenţa de diversitate, cetăţenii vor putea trage un bilet la intrarea în magazin, însă pe toate biletele va fi trecut un singur subiect, romanul Moromeţii, fapt care a stârnit furia mai multor organizaţii pentru drepturile omului, dar şi a Asociaţiei pentru Conservarea Salcâmilor.

Totuşi, există şi voci favorabile acestei măsuri inedite. „Nu mi se pare o decizie proastă. Majoritatea paznicilor de la Mega sunt profi de română, deci nu se pune problema să nu fie pregătiţi”, şi-a dat cu părerea Aurel Safta, analist educaţional.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
21 mai 2020 06:02
Citește mai mult despre: moromeții

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult