Românii nu puteau rămâne cu mâinile în sân după ce Charlie Hebdo a publicat o caricatură cu Simona Halep, pe care mulți au considerat-o jignitoare. Înarmați cu casetofoane, mai mulți români au dat buzna în redacția Charlie Hebdo și i-au terorizat pe jurnaliștii de-acolo cu manele date la maxim. Iar în tot acest timp au spart semințe și au scuipat cojile ostentativ pe calculatoarele francezilor.
 
redactia_charlie_hebdo.jpg Un martor care a văzut atentatul a sunat la poliție, un prim echipaj sosind în mai puțin de 3 minute. Intervenția polițiștilor n-a fost însă promptă, pentru că în boxe se auzea o piesă a lui Nicolae Guță, un manelist extrem de apreciat în Franța, așa că oamenii legii au preferat să aștepte terminarea piesei și abia apoi au intervenit. Și, sub amenințarea armei, i-au convins pe români să-și oprească casetofoanele.
 
Specialistul în politică externă Decebal Popescu dezaprobă total gestul românilor. ”E absolut incredibil cum o astfel de caricatură a iritat atât de multă lume”, spune acesta. ”Caricatura nu e nici rasistă, nici revoltătoare, este pur și simplu proastă. Gluma cu românii pe post de țigani care vând fier vechi e mai bătrână chiar și decât jurnaliștii de la Charlie Hebdo. Sunt și ei, săracii, senili și nu-și mai amintesc c-au mai făcut-o de câteva zeci de ori până acum.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 15.06.2018 06:22 Social

National Cinematografic