Românii nu puteau rămâne cu mâinile în sân după ce Charlie Hebdo a publicat o caricatură cu Simona Halep, pe care mulți au considerat-o jignitoare. Înarmați cu casetofoane, mai mulți români au dat buzna în redacția Charlie Hebdo și i-au terorizat pe jurnaliștii de-acolo cu manele date la maxim. Iar în tot acest timp au spart semințe și au scuipat cojile ostentativ pe calculatoarele francezilor.
 
redactia_charlie_hebdo.jpg Un martor care a văzut atentatul a sunat la poliție, un prim echipaj sosind în mai puțin de 3 minute. Intervenția polițiștilor n-a fost însă promptă, pentru că în boxe se auzea o piesă a lui Nicolae Guță, un manelist extrem de apreciat în Franța, așa că oamenii legii au preferat să aștepte terminarea piesei și abia apoi au intervenit. Și, sub amenințarea armei, i-au convins pe români să-și oprească casetofoanele.
 
Specialistul în politică externă Decebal Popescu dezaprobă total gestul românilor. ”E absolut incredibil cum o astfel de caricatură a iritat atât de multă lume”, spune acesta. ”Caricatura nu e nici rasistă, nici revoltătoare, este pur și simplu proastă. Gluma cu românii pe post de țigani care vând fier vechi e mai bătrână chiar și decât jurnaliștii de la Charlie Hebdo. Sunt și ei, săracii, senili și nu-și mai amintesc c-au mai făcut-o de câteva zeci de ori până acum.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 15.06.2018 09:22 Social

National Cinematografic