Un nou atentat la Charlie Hebdo! O grupare de români a năvălit în redacţie şi a pus manele la maxim

Românii nu puteau rămâne cu mâinile în sân după ce Charlie Hebdo a publicat o caricatură cu Simona Halep, pe care mulți au considerat-o jignitoare. Înarmați cu casetofoane, mai mulți români au dat buzna în redacția Charlie Hebdo și i-au terorizat pe jurnaliștii de-acolo cu manele date la maxim. Iar în tot acest timp au spart semințe și au scuipat cojile ostentativ pe calculatoarele francezilor.
 
Un martor care a văzut atentatul a sunat la poliție, un prim echipaj sosind în mai puțin de 3 minute. Intervenția polițiștilor n-a fost însă promptă, pentru că în boxe se auzea o piesă a lui Nicolae Guță, un manelist extrem de apreciat în Franța, așa că oamenii legii au preferat să aștepte terminarea piesei și abia apoi au intervenit. Și, sub amenințarea armei, i-au convins pe români să-și oprească casetofoanele.
 
Specialistul în politică externă Decebal Popescu dezaprobă total gestul românilor. ”E absolut incredibil cum o astfel de caricatură a iritat atât de multă lume”, spune acesta. ”Caricatura nu e nici rasistă, nici revoltătoare, este pur și simplu proastă. Gluma cu românii pe post de țigani care vând fier vechi e mai bătrână chiar și decât jurnaliștii de la Charlie Hebdo. Sunt și ei, săracii, senili și nu-și mai amintesc c-au mai făcut-o de câteva zeci de ori până acum.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 iunie 2018 07:22
Citește mai mult despre: caricatură Charlie Hebdo manele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult