Eroare majoră într-un spital românesc. Un pacient a dat dovadă de o neatenție criminală și în plicul destinat medicului a pus ”din greșeală” 300 de lei, în loc de 300 de Euro, cum era normal pentru operația respectivă. Din fericire eroarea a fost observată de o asistentă, care i-a atras atenția individului certat cu bunele practici în spital să remedieze rapid acest malpraxis flagrant.malpraxis_lei_euro.jpg

”Când se internează, pacientul depune un jurământ: să dea bani la toată lumea din spital, de la portar, infirmieri și asistente până la director și contabil. Asta e datoria lui, altceva n-are ce păzi. E evident că pacientul a greșit grav. Trebuia să știe că un medic chirurg ia doar Euro. Că doar nu sunt femeie de serviciu!”, explică chirurgul.

Pacientul a fost reținut de autorități și va executa probabil câțiva ani de pușcărie. Nimeni nu-l poate însă remedia șocul prin care a trecut medicul: ”Suntem scârbiți de această gravă încălcare a deontologiei. Și-a bătut joc de încrederea medic-pacient în ultimul hal. De acum înainte va trebui să verific toate plicurile, că văd că avem de-a face cu animale, nu cu oameni! Să vă duceți să vă operați la veterinar!”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Friday, 29.07.2016 21:13 Social

National Cinematografic