Eroare majoră într-un spital românesc. Un pacient a dat dovadă de o neatenție criminală și în plicul destinat medicului a pus ”din greșeală” 300 de lei, în loc de 300 de Euro, cum era normal pentru operația respectivă. Din fericire eroarea a fost observată de o asistentă, care i-a atras atenția individului certat cu bunele practici în spital să remedieze rapid acest malpraxis flagrant.malpraxis_lei_euro.jpg

”Când se internează, pacientul depune un jurământ: să dea bani la toată lumea din spital, de la portar, infirmieri și asistente până la director și contabil. Asta e datoria lui, altceva n-are ce păzi. E evident că pacientul a greșit grav. Trebuia să știe că un medic chirurg ia doar Euro. Că doar nu sunt femeie de serviciu!”, explică chirurgul.

Pacientul a fost reținut de autorități și va executa probabil câțiva ani de pușcărie. Nimeni nu-l poate însă remedia șocul prin care a trecut medicul: ”Suntem scârbiți de această gravă încălcare a deontologiei. Și-a bătut joc de încrederea medic-pacient în ultimul hal. De acum înainte va trebui să verific toate plicurile, că văd că avem de-a face cu animale, nu cu oameni! Să vă duceți să vă operați la veterinar!”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 29.07.2016 23:13 Social

National Cinematografic