Un nou caz de malpraxis! Un pacient i-a dat medicului 300 de lei în loc de 300 de Euro

Eroare majoră într-un spital românesc. Un pacient a dat dovadă de o neatenție criminală și în plicul destinat medicului a pus ”din greșeală” 300 de lei, în loc de 300 de Euro, cum era normal pentru operația respectivă. Din fericire eroarea a fost observată de o asistentă, care i-a atras atenția individului certat cu bunele practici în spital să remedieze rapid acest malpraxis flagrant.

”Când se internează, pacientul depune un jurământ: să dea bani la toată lumea din spital, de la portar, infirmieri și asistente până la director și contabil. Asta e datoria lui, altceva n-are ce păzi. E evident că pacientul a greșit grav. Trebuia să știe că un medic chirurg ia doar Euro. Că doar nu sunt femeie de serviciu!”, explică chirurgul.

Pacientul a fost reținut de autorități și va executa probabil câțiva ani de pușcărie. Nimeni nu-l poate însă remedia șocul prin care a trecut medicul: ”Suntem scârbiți de această gravă încălcare a deontologiei. Și-a bătut joc de încrederea medic-pacient în ultimul hal. De acum înainte va trebui să verific toate plicurile, că văd că avem de-a face cu animale, nu cu oameni! Să vă duceți să vă operați la veterinar!”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
29 iulie 2016 21:13
Citește mai mult despre: Euro malpraxis spital

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult