Mare atenție la hotelurile de pe litoral care oferă all-inclusive. Multe dintre ele au apelat la un concept nou care presupune că ai voie să mănânci cât vrei dar nu ai voie să mergi să-ți faci nevoile. Pentru siguranță, turiștii vor primi odată cu cheia la cameră și o centură de castitate ce nu le va permite să facă mai nimic.all_inclusive_no_shit.jpg

„Cea mai mare problemă cu oferta all-inclusive nu este că românii bagă în ei ca sparții ci că, în noaptea după dezmăț distrug toaleta cu grenadele pe care le lasă acolo. Efectiv nu ne descurcăm cu o echipă normală de vidanjori să curățăm canalizarea, trebuie să apelăm la echipe de mercenari geniști care au luptat în zone de conflict”, a declarat un hotelier de pe litoral. 

Cei care vor accepta oferta de all-inclusive vor beneficia și de o serie de prețuri speciale. „Facem o serie de economii că nu mai trebuie să punem hârtie igienică la toaletă și nici să schimbăm prosoapele zilnic că nu se mai șterg la cur cu ele, așa cum fac românii de obicei”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Saturday, 05.08.2017 09:48 Social

National Cinematografic