După ce a măcelărit Codul Penal, comisia condusă de Eugen Nicolicea s-a năpustit și asupra Codului Civil cu o poftă nebună de a face ilegalități. Una din cele mai controversate modificări ale codului civil vizează playlistul de la nuntă, parlamentarii dorind să introducă obligativitatea anumitor piese.

voltaj_nunta.jpg

„Deci, tinerii se căsătoresc în România, da? Le dă statul 100 de euro ba chiar mai mult, da? Da. Ei bine, nu poți beneficia de toate avantajele astea fără să nu respecți niște reguli, da? Da. Deci, să fie mai multe piese românești și mai puțin menaito”, a declarat Eugen Nicolicea, la ieșirea de la ședința comisiei. Deși acesta nu a dorit să dea detalii cu privire la modificări, g4media.ro a intrat în posesia unor documente care arată amploarea modificărilor.

Astfel, nuntașii vor trebui să asculte obligatoriu o melodie de la Voltaj, dacă se poate aia cu „Tânăr vreau mereu să fiu”, precum și alte melodii tradiționale cum ar fi „Gașca Mea” de la Hi-Q, dansul pinguinului, jaga-jaga, o sârbă pentru ăia în vârstă iar mirii vor trebui, obligatoriu, să facă un dans, împreună, pe „De vei pleca”, a lui Iris cu Felicia Filip, varianta înregistrată live.

Scris de Eftimie | Sunday, 01.07.2018 09:33 Social

National Cinematografic