Violența în școli a atins cote maxime de eficiență. Scandalul izbucnit la o școală din Dâmbovița, după ce mai mulți părinți au venit să bată copiii altor părinți la ședința organizată de diriginte. Din nefericire totul n-a fost decât o ambuscadă bine ticluită de cealaltă tabără de părinți și totul s-a încheiat rapid, prin knock-out după 30 de secunde.

road-house-bar-brawl.jpg

„Am venit să bat doi copii, că fiul meu s-a tot plâns că ia bătaie pe-aicia de la alți copii. Asta e datoria de părinte, îl crești, îl hrănești, îl culci, îl înveți să dea cu pumnul. Nici nu mai știu de ce-l duc la școală, că nu învață nimic, uitați-vă la el, se bate ca o femeie”, a declarat revoltată mama unuia din copii.

Câștigătoarea a fost o mamă din localitate, care și-a învins adversarele în secunda 30 printr-un croșeu cu geanta de dreapta care a lăsat late mai multe persoane. Arbitrii au acordat victoria prin knock-out tehnic iar Inspectoratul Școlar urmează să anunțe când va avea loc următarea Gală/Ședință cu părinții și se va pune din nou centura în joc. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 01.02.2018 20:04 Social

National Cinematografic