Românii obțin performanțe sportive încă din primele zile ale anului, arătând lumii întregi că ghiftuiala de sărbători este mai mult un zvon. Este cazul lui Petrache Cosmin, din Pantelimon, care a reușit să-şi arunce bradul de Crăciun, de la balcon aproape 174 de metri distanță, stabilind astfel un nou record. 

bloc-pantelimon-bran.jpg

„A fost ajutat și de faptul că stă la etajul 9 și distanța parcursă de brad în zbor a fost mai mare. Oricum, rezultatul este remarcabil, domnul Petrache a aruncat bradul atât de departe încât puțini sunt cei care știu că era al lui. A fost recunoscut după urmele de beteală din crengi”, a declarat administratorul blocului în care locuiește Petrache Cosmin. 

Acesta a fost felicitat pentru performanță de către familie, prieteni și vecini, care s-au arătat și mai motivați de performanțele colegului lor. „Acum nici nu-mi mai vine să arunc bradul în spatele blocului, aș fi penibil. Dacă nu reușesc să-l arunc cel puțin două blocuri distanță, nu mai am obraz să mă arăt în fața oamenilor”, a mărturisit un vecin.

Scris de Eftimie | Monday, 05.01.2015 12:06 Social

National Cinematografic