Un nou record! Un locuitor din Pantelimon a aruncat bradul de pe geam 174 de metri

Românii obțin performanțe sportive încă din primele zile ale anului, arătând lumii întregi că ghiftuiala de sărbători este mai mult un zvon. Este cazul lui Petrache Cosmin, din Pantelimon, care a reușit să-şi arunce bradul de Crăciun, de la balcon aproape 174 de metri distanță, stabilind astfel un nou record.

„A fost ajutat și de faptul că stă la etajul 9 și distanța parcursă de brad în zbor a fost mai mare. Oricum, rezultatul este remarcabil, domnul Petrache a aruncat bradul atât de departe încât puțini sunt cei care știu că era al lui. A fost recunoscut după urmele de beteală din crengi”, a declarat administratorul blocului în care locuiește Petrache Cosmin.

Acesta a fost felicitat pentru performanță de către familie, prieteni și vecini, care s-au arătat și mai motivați de performanțele colegului lor. „Acum nici nu-mi mai vine să arunc bradul în spatele blocului, aș fi penibil. Dacă nu reușesc să-l arunc cel puțin două blocuri distanță, nu mai am obraz să mă arăt în fața oamenilor”, a mărturisit un vecin.

Scris de Eftimie
5 ianuarie 2015 13:01

Alte articole

Vezi mai mult